WEDSTRIJD EGR Zonhoven - ZVK Wezel  1 - 4  (0-3)

DATUM 07-04-2006  20:45

DOELPUNTEN 0-1 Trickels, 0-2 Kodalci, 0-3 De Vocht, 1-3 Coppola, 1-4 Kodalci

VERSLAG Het eerste doelpunt viel in de 9de minuut, Trickels maakte er na een knappe individuele actie 0-1 van. Wezel, dat de match volledig in handen had, kon verder uitlopen door doelpunten van Kodalci en De Vocht. 0-3 en beide ploegen konden gaan rusten..

Na de rust waren de eerste kansjes voor Wezel, maar het was Zonhoven dat het eerste kon scoren. Coppola trapte de bal binnen, 1-3. Wezel kon in de laatste minuten opnieuw uitlopen via een doelpunt van Kodalci, maar de match was toen al lang gespeeld. Al bij al een verdiende overwinning voor Wezel.

Kern ZVK Wezel: Lemmens, De Vocht, Vanderperre, Kodalci, Trickels, Naalden, Nait Oukhedou, Duric, Frédérick, Duric, Mallants, Maes

Kern EGR Zonhoven: Drillieux,Farid, Ahmiduche, El Mansouri, Conaert, Coppola, Rafiq, Rafiq, Beynens

Scheidsrechters: Lamal, Knaepen